.. Samenwerken?

Zoals je misschien doorhebt is mijn filosofie dat ik samen met mijn klanten dingen creëer. Dit houdt in dat er door overleg gebrainstormed wordt en ik de creatieve slag maak en woorden vertaal in beeld. Een traject dat persoonlijk is, maar vooral erg goed om de te creeeren dingen ook echt van jouw bedrijf te laten zijn. Het moet een eigenheid uitstralen waar zowel ik als jij achter sta. 

 

In mijn bedrijf sta ik open om op freelance basis te worden ingehuurd en zaken voor jouw bedrijf gedaan te maken. Photoshop, illustrator en indesign zijn mij niet vreemd en daarom wil ik graag samen met jou brochures, flyers, advertenties, logo's en andere uitingen maken. Samenwerking is hierin het sleutelwoord en ik zie er naar uit om op een groot vlak te worden ingezet in jouw bedrijf.

Zowel intern als op afstand zijn er allerlei dingen mogelijk in overleg!

 

Samenwerken?

 

Kijk hieronder eens wat ik in de afgelopen tijd heb gemaakt voor verschillende typen bedrijven en stichtingen om een indruk te krijgen wat ik zoal kan!

..Logo's voor jouw bedrijf

Voor een aantal bedrijven en organisaties heb ik al een logo mogen maken. Deze logo's zijn zelfgemaakt en samen met de opdrachtgevers bedacht en uitgevoerd. Alle logo's hebben ze een andere stijl en daar houd ik van, de afwisseling geeft mij juist inspiratie om weer wat anders te verzinnen dan anders! 

 


..Posters om zichtbaar te worden

Voor een aantal organisaties heb ik posters mogen maken, de posters die je hier ziet zijn de meest recente.

Het is een greep uit een aantal voorbeelden om te laten zien wat er zoal mogelijk is.

 

Ik geloof dat inleven in de activiteit en de sfeer proeven erg belangrijk is. Kan ik ook wat voor jou betekenen?


.. Iconen om jouw idee te verduidelijken

Recent heb ik voor Samensturing een aantal iconen mogen maken. Deze iconen verduidelijken de organisatiefilosofie wat zij hebben en zullen worden gebruikt in allerlei literatuur, artikelen en andere uitingen. Het was ons doel om de tekst te ondersteunen met iconen die herkenbaar zijn en verduidelijken van principes. Dit is gelukt. De opdrachtgever is tevreden! Kijk eens op www.samensturing.nl voor meer informatie!