Kaarten & nog veel meer..

Je leest het.. Ik maak nog veel meer. Van trouwkaarten en geboortekaarten tot muurschilderingen, ik doe mijn best om jou zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Wil jij samen wat met mij creëren of vraag je je af of wij samen wat kunnen maken. Schroom dan niet om mij te appen, mailen of te bellen.

 

Geboortekaartjes

 

 

 

 

 

 

 

Geboortekaartjes zoals jij je wilt hebben. Samen met de papa's en mama's van al deze lieve kleine kindjes heb ik de geboortekaartjes mogen maken. Een hele eer en echt leuke opdrachten om te doen!


Trouwkaarten en Save the Date

 

 

 

 

Wat een belevenis is trouwen zeg! Een dag waar je zolang naar uitkijkt, waar je ontzettend veel tijd in stopt, maar waar je ook zeer zeker van moet genieten. En dat spreek ik uit eigen ervaring. Want wat is het een mooi al die voorpret en wat is het bijzonder om mee te maken. Je trouwkaart kan een dag zoals je trouwdag echt al een goede 'kickstart' geven. Want zeg nou eerlijk, een mooie kaart is toch een super binnenkomer voor je gasten? Dit is waarschijnlijk het eerste dat ze zien van jouw dag! 

 

 

 

oja.. ik houd van bloemen en groen, maar dat zie je gelukkig totaal niet terug ;) 


Verjaardagskaart


 

 

 

 

 

Voor mijn oma heb ik voor haar 90e verjaardag een kaart mogen maken.

Hierbij waren een aantal wensen:

 

- Chique

- Klassiek

- Simpel

- Duidelijk

 

Dit is erg goed gelukt en er waren vele lovende woorden!

infographic

Met deze fancy iconen gaan we het weekend in! #afstuderen #strategie #onderzoek #onkruidwerkt #mecklenfeldtuinen

Een bericht gedeeld door Lambertine Borger (@lambertineborger) op

Voor Mecklenfeld tuinen heb ik een onderzoek gedaan naar onkruid, dit was tevens mijn afstuderen. In het afstudeerrapport heb ik veel beelden gebruikt om de tekst te ondersteunen. Of eigenlijk.. was de tekst vaker een ondersteuning omdat de beelden voor zichzelf spraken. 

 

Infographics en iconen maken zoals hiernaast te zien zijn is iets wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarom nodig ik je uit om eens te kijken wat ik hiermee voor jou kan betekenen. 


Geboorteslinger

Voor de geboorte van mijn nichtje heb ik deze geboorteslinger gemaakt. De combinatie van kurk, handlettering en een old-school slinger maakt dat deze geboorteslinger in de smaak viel! 

 

De slinger heb ik zo gemaakt dat tekst 'geboren' eraf gekoppeld kan worden en waarvoor '.. jaar' in de plaats gemaakt kan worden. Hierdoor krijg je een slinger die jaren vooruit kan. 

 

Door het kurk van kurk24 te gebruiken weet ik zeker dat de slinger voor jaren houdbaar blijft en goed zal blijven zonder te verstaffen. De kwaliteit van deze webshop is namelijk perfect! 

 

Ik ben erg tevreden met dit eindresultaat!


Wc-deur pimpen

Voor een goede vriendin heb ik haar wc-deur gepimpt. Met krijtstiften en een doekje ben ik aan de slag gegaan en heb ik uit de losse hand deze creatie gemaakt. Best goed gelukt in combinatie met veel kletsen.. ;) 


Raamschildering

Voorafgaand aan kerst 2016 mocht ik op een basisschool in Den Ham deze raamschilderingen maken. Erg leuk om te doen en het gaf, ondanks de witte kleur, een hele warme sfeer in de klassen. Vooral de kleuters vonden het ontzettend interessant om te zien hoe de huisjes tot stand kwamen. 


Verjaardagskaart

Kaartjes maken voor oma's feest! #handlettering #paperfuel @paper_fuel bedankt he!

Een foto die is geplaatst door Lambertine Borger (@lambertineborger) op

Voor mijn oma haar verjaardag heb ik verjaardagskaarten mogen maken. Deze heb ik gehandletterd (is dat een woord) en erg simpel gehouden. 

 

Hiernaast zie je een voorbeeld van zo'n kaart. Door de kaart simpel te houden heb ik het een kaart laten zijn die echt van mijn oma is. Simpel, maar doeltreffend. 

 

Naast een leuke voorkant (die ik later nog verder heb bewerkt met kleurtjes.. Zie HIER), heb ik de achterkant ook simpel gehouden, maar wel persoonlijk. Ik heb ervoor gekozen om mijn oma zelf haar naam te laten schrijven. Deze heb ik op iedere kaart terug laten komen als persoonlijke ondertekening. En voor diegene die goed kijkt ziet dat ik op de achterkant mijn oma haar portret heb laten terugkomen.

 

Dit portret heb ik op een vrije vrijdagavond als ontspanning getekend en dit kwam mooi uit om het hierop te gebruiken. 

 

Deze kaart is echt een kaart geworden waar ik trots op ben. Ondanks dat het drukken minder goed ging, ben ik blij met het eindresultaat. Het is geworden wat ik ervan had gehoopt. Persoonlijk, simpel en doeltreffend.

 

Benieuwd hoe de rest van het kaartje eruit zag en wat nou het portret was?